PARMEN

Történetünk

1989

A Parmen Zöldség - Gyümölcs Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1989-ben alakult debreceni székhellyel. Az eredetileg létrejött korlátolt felelősségű társaság kezdetben zöldség - gyümölcs növények termeltetésével, felvásárlásával, csomagolásával, exportra történő előkészítésével és értékesítésével foglalkozott. A forgalmazott áruk közül a friss rekeszes előhűtött meggy és az ipari torma volt a fő termék.

1998

A friss export mellett 1998-tól elkezdődött a 720 ml - es magozott meggybefőtt gyártása.

2001

A Parmen Kft. a 2001-es akvizíciót követően saját konzervüzemmel rendelkezett. A konzervipari tevékenységet önálló gazdasági társaságként Parmen Konzervipari Zrt. néven végezte. A Parmen Konzervipari Zrt. a folyamatos termelési és műszaki fejlesztéseket követően magas szintű infrastrukturális ellátást alakított ki.

2017

A tulajdonosi szerkezetben bekövetkezett változások után a Parmen Kft. és a Parmen Zrt. 2017. július 5-én egyesült és Parmen Konzervipari Zrt. néven folytatja tevékenységét.

2021

A Parmen Konzervipari Zrt. Nyírmeggyesen üzemépület bővítést hajtott végre. A beruházások keretében bővült a gyártócsarnok és új technológiai vonal került beszerzésre. A vállalkozás elkezdte a hüvelyes termékek gyártását.

Tanúsítványaink

ERFA

Széchényi Plusz logó