PARMEN

Minőségpolitika

A Parmen Konzervipari Zrt. a hőkezeléssel tartósított zöldség- és gyümölcskonzervek gyártása során olyan kiváló minőségű termékek előállítására törekszik, mely megfelel az élelmiszerbiztonsági előírásoknak, az Európai Uniós követelményeknek és kielégíti a fogyasztók igényeit.

Mottónk:

„A minőség felelősség és elkötelezettség!”

Minden tevékenységünket alaposan megtervezzük, szabályozzuk. A gyártási folyamat során nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos minőségellenőrzésre, hogy érvényesítsük az „elsőre jót” elvet. Olyan rendszereket működtetünk (HACCP, ISO 9001, IFS), melyek garantálják termékeink minőségét. Termékeinket hőkezeléssel tartósítjuk, tehát azok nem tartalmaznak tartósítószert.

Tevékenységünk során folyamatosan törekszünk a vevőkapcsolatok erősítésére, a vevő-centrikus szemléletre. Kiemelt figyelmet fordítunk a megfogalmazott és a látens igényeik kielégítésére is. Célunk új piacok felkutatása. Sikerünk mércéje a vevőink elégedettsége és lojalitása.

Vállalkozásunk sikeres működése elképzelhetetlen lenne munkatársaink szakértelme nélkül. Célunk, hogy minden munkavállalónk biztonságos és igényes üzemi környezetben dolgozhasson. Folyamatos képzéssel kívánjuk elérni a minőség biztosítását. Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy elérjük a megfelelő felkészültségi szintet, fenntartsuk a továbbképzések lehetőségét, valamint a hatékony „tudáscserét”.

Kölcsönös érdekeken alapuló együttműködésre törekszünk a beszállítóinkkal, mezőgazdasági partnereinkkel. Elvárjuk tőlük, hogy a termékeik feleljenek meg az élelmiszerbiztonsági követelményeknek, a magas szintű vevői elvárásoknak. A nyersanyagtermelőinket a legteljesebb mértékben igyekszünk támogatni, tanácsot adni nekik.

Rendkívül fontos számunkra a környezetünk védelme. Ennek érdekében a hatékony működésen túl kiemelt figyelmet fordítunk a környezetkárosító hatások kivédésére, a környezettudatos gazdálkodás megvalósítására.

0 Éve Önökért!

Tanúsítványaink

ERFA logó

Széchényi Plusz logó