PARMEN

Tevékenység

PARMEN

Termeltetés

Tisztában vagyunk vele, hogy kiváló minőségű késztermék előállításához elengedhetetlen a kiváló minőségű nyersanyag. Ennek érdekében a Parmen Konzervipari Zrt. szorosan együtt működik az Észak-Alföld Mezőgazdasági Zöldség - Gyümölcs Termelői Értékesítő Szövetkezettel, mely 2000-ben alakult. A tagok száma 2019-ben 558, akik összesen 2550 hektár területen termelnek. Beszállítóink az ország különböző régióiban helyezkednek el. A célunk, hogy folyamatos szaktanácsadással segítsük a termelők munkáját, segítséget nyújtsunk a tápanyag utánpótlási- és növényvédő szerek használatában, valamint a betakarításban.

A jó minőség érdekében a nyersanyagot átmenetileg hűtőtermekben raktározzuk, és arra törekszünk, hogy minél előbb feldolgozásra kerüljön.

PARMEN

Gyártás

A Parmen Konzervipari Zrt. hőkezeléssel tartósított, tartósítószer-mentes zöldség- és gyümölcskonzerveket állít elő. Fő termékünk a Magozott meggybefőtt, de emellett cseresznye, szilva, alma, uborka, paprikafélék, vágott vegyes savanyúság szintén szerepel a termékpalettánkon. Igyekszünk kielégíteni a vevők esetleges eseti, egyedi igényeit is. A kiváló minőség biztosítása érdekében a gyártás során folyamatos a minőségellenőrzés. Szigorúan betartjuk a Jó Gyártási Gyakorlat (GMP), a Jó Higiéniai Gyakorlat (GHP) és a HACCP előírásait. A legyártott termékeinket címke nélkül tároljuk, és a későbbiekben csomagoljuk.

PARMEN

Raktározás

Az elkészült termékeinket saját fedett raktárakban tároljuk. Az évek során végrehajtott raktárkapacitás bővítésnek köszönhetően raktár felületünk meghaladja a 14 000 m2-t. Ahogy üzemünk teljes területén, a raktárakban is kiemelt figyelmet fordítunk a higiéniára. Készletgazdálkodásunk folyamatos fejlesztés alatt áll. Minden évben értékeljük tevékenységünket és intézkedéseket hajtunk végre a hatékony készletkezelés érdekében.

PARMEN

Csomagolás

Az általunk gyártott, illetve forgalmazott termékek saját csomagolóüzemünkben kerülnek csomagolásra kiszállítás előtt. Csomagolási tevékenységünk folyamatos, egész évben végezzük. Két vonalon a vevői igényeknek megfelelően, a legkülönbözőbb címkékkel látjuk el termékeinket. A csomagolás módja is többféle lehet: zsugorfólia, papírtálca, vagy papírtálca és zsugorfólia. Az élelmiszerbiztonság magas szinten történő betartása érdekében termékeinket röntgenezzük, így az esetlegesen előforduló idegen anyagokat, mint például a fémet, az üveget és a műanyagot is hatékonyan ki tudjuk szűrni.

PARMEN

Kiszállítás

A szállításra előkészített termékeket saját szerelvényeinkkel is a Vevők telephelyére tudjuk szállítani belföldön és külföldön egyaránt. Logisztikai tevékenységünket úgy alakítottuk ki, hogy termékeink a megfelelő időpontban, a megfelelő helyen, a megfelelő mennyiségben és a megfelelő minőségben álljanak Vevőink rendelkezésére. Büszkék vagyunk arra, hogy több évtizedes működésünk során szoros, rendszeres vevői kapcsolatokat tudtunk kialakítani és ennek köszönhetően termékeink a hazai és nemzetközi élelmiszerüzletekben is megtalálhatók.

Tanúsítványaink

ERFA

Széchényi Plusz logó